top of page
wat we doen.jpg

Wat we doen

Bij KantoorBende ontwikkelen we trainingen op basis van onze jarenlange ervaring in de wereld van hospitality en arbeidsmarktcommunicatie. We vinden dat een medewerker binnen een bedrijf op de eerste plaats moet staan en daar hebben wij ons beroep van gemaakt. We weten precies hoe je toekomstig talent op een doeltreffende manier het hof maakt en je huidige toppers binnenhoudt. Werkgeluk werkt.

 

We zijn geen teambouwers of vitaliteitsexperts. Nee. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring in de wereld van hospitality waar een optimale gastbeleving in de klantreis centraal staat. Dit passen we toe op de contactpunten tijdens de reis die nieuwe en bestaande medewerkers maken binnen jouw bedrijf. 

Het resultaat?

Jij staat bekend als een goede werkgever en dat merk je: de juiste kandidaten staan te trappelen om bij jouw bedrijf aan de slag te gaan, nieuwe medewerkers voelen zich direct thuis en huidige medewerkers zijn gelukkig en blijven langer aan boord. Werkgeluk verbetert de winstgevendheid van organisaties gemiddeld met 147%. Dat is de investering dubbel en dwars waard.

Hoe we dat doen?

Met onze jarenlange ervaring in het onderwijs weten we als geen ander dat leerstof beter blijft hangen als de werkvorm een beleving is, het direct wordt toepast in de praktijk en veelvuldig wordt herhaald. We trainen daarom altijd met toepassing van gamification, het gebruiken van spelelementen in niet-spelomgevingen. Gamification helpt op een positieve manier gedragsverandering te stimuleren.

 

Om deze reden bevatten onze trainingen altijd een battle, quest, expeditie of challenge met praktijkopdrachten en een opvolging. Zo wordt een gewoonte ook echt omgezet naar nieuw gedrag.

 

Waarom wij KantoorBende heten?
 

Als georganiseerde bende strijden wij voor duurzaam werkgeluk, omdat wij vinden dat iedere medewerker daar recht op heeft.


 Kwaliteit en werkgeluk zijn onze kernwaarden. Deze twee gaan hand-in-hand als je doelstellingen wil behalen. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je medewerkers meer geluk ervaren op de werkvloer, zij dit uitstralen naar collega's en klanten. Teams of afdelingen werken beter samen, zijn creatiever en productiever.

Daarom zeggen wij: werkgeluk werkt!

Lees meer over de mensen achter KantoorBende of bekijk onze Trainingen Wergeluk.

background zwart.jpeg

"Anyone who keeps learning stays young."

Henry Ford

Naamloos-1.png
bottom of page