top of page
Anouk.jpg

KantoorBende verrijkt jouw training met gamification

Heb je een trainingsbureau? Wil je dat je deelnemers na jouw training de theorie direct correct kunnen toepassen op de praktijk? KantoorBende helpt je graag met het optimaliseren van jouw trainingenHet toepassen van gamification in je training zorgt ervoor dat je deelnemers zich echt ontwikkelen, omdat de kennis beter blijft hangen en het direct toepassen op de praktijk. Onderscheid jezelf van de concurrentie en maak van jouw training een leuke, interactieve dag. 

Ben je overtuigd? Neem dan contact met ons op.

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

 

Ennu… Geen zorgen. We gaan discreet om met jouw training.

Werkplezier werkt!

Meer weten? Bel 06 28 09 35 26 en stel je vraag aan Anouk.

background zwart.jpeg
review karin.jpeg

Karin van der Horst  Marketing & Communication
FNV Horecabond

“Energiek, interactief, goede balans tussen praktijk en theorie en natuurlijk leerzaam!

 

Wat briljant om daarna de battle uit te voeren, op deze manier móet je aan de slag met wat je geleerd hebt, een hele leuke uitdaging!”

review menno.jpeg

Menno Bruins 
Manager Sportregie

Sportbedrijf Rotterdam

“Door het maatwerk van de LinkedIn Network Battle, werd de training extra relevant voor ons team en de doelstelling. Dankzij de fun-elementen en het enthousiasme van de trainer was dit ook echt een leuk teambuilding moment.

 

Ook na de training, tijdens de battles, was er voldoende begeleiding om de opgedane kennis goed in te zetten in de praktijk. Het leverde de eerste dagen al mooie resultaten op; er zijn 7 nieuwe afspraken gemaakt. Al met al was de LinkedIn Network Battle een goede training die nu al bijdraagt aan onze doelstelling om impact te maken. Ik geef deze training een 9.””

nanda-slikkerveer.jpg

Nanda Slikkerveer  Vestigingsmanager
Jinc

Ik heb de proeftraining bijgewoond en ben heel enthousiast. Zichtbaar als ambassadeur is belangrijk voor mijn werk. Om die reden ben ik ook vrij actief op linkedin. Door deze training heb ik veel nieuwe inzichten gekregen die ik ook zeker ga inzetten. Door de interactie en leuke voorbeelden blijft alles goed hangen.

Deze training heeft mij geënthousiasmeerd om naast mijn werkzaamheden voor JINC ook aan de slag te gaan als trainer bij KantoorBende. 

Onze slachtoffers vertellen

over hun ervaring

"A team is not a group of people who work together. A team is a group of people who trust each other."

Simon Sinek

Naamloos-1.png
bottom of page