top of page
Werkgeluk_cirkel_KantoorBende_onboarding offboarding.png

Training Vijf Sterren Onboarding & Offboarding

Alle trainingen van KantoorBende zijn gebaseerd op een fase uit de medewerkersreis binnen jouw bedrijf. Door alle fases van de Cirkel van Werkgeluk te doorlopen werk je aan een duurzame werkrelatie met nieuwe en bestaande medewerkers. Tijdens deze training werk je aan de vierde en laatste fase: maak met een warm welkom en persoonlijk afscheid je nieuwe- en voormalig medewerkers merkambassadeur van je bedrijf.

Niveau: Mbo+, Hbo

Doelgroep: HR medewerkers, recruiters en bedrijfseigenaren

Duur: In overleg (dit is afhankelijk van aantal praktijkopdrachten)

Tijdsinvestering: De training duurt 4 uur inclusief 1 praktijkopdracht. Per opvolgende praktijkopdracht is de tijdsinvestering 2-3 uur

Investering

Locatie training: in overleg

Aantal deelnemers: minimaal 4

De training

 

Wist je dat... 60% van de nieuwe medewerkers na een maand alweer denkt aan opstappen? De oorzaak een slechte onboarding is en de kosten hiervan 3x het salaris is? In de huidige arbeidsmarkt is een nieuwe baan zo gevonden en als werkgever wil je natuurlijk voorkomen dat nieuw talent wegrent of je een slecht imago krijgt als werkgever. Vaak is dit het gevolg van het feit dat er geen (of een beperkt) onboardingsplan ligt. Hetzelfde geldt voor een medewerker die besluit te vertrekken: een mager afscheid heeft grote invloed op je imago als werkgever. Daarom nemen we in deze training de offboarding ook mee. 

 

In deze training leer je hoe je van het on- &  offboardingstraject een fijne en persoonlijke ervaring maakt. Nieuwe medewerkers krijgen het gevoel dat ze in een warm bad terecht komen en voormalig medewerkers kijken met een goed gevoel terug op dat warme bad. Zij worden de merkambassadeurs van jouw bedrijf. Dit doe je op een manier die past bij je bedrijf.  

 

Iets voor jouw bedrijf?

 

  • Je wil dat nieuwe- en voormalig medewerkers zich thuisvoelen bij jouw bedrijf en dat je positief over je praten tegen anderen.
     

  • Je houdt van actieve trainingen: Je gaat direct aan de slag met het verbeteren van het on- en offboardingsproces.
     

  • Door middel van gamification dagen we jullie uit om de leerstof direct toe te passen in de praktijk. Jullie zijn bloedje fanatiek en daarom is dit een leervorm die goed bij het bedrijf past (en ook nog eens heel leuk is).  

 

 

Programma


De training: luister, leer ennnn actie!


Na een week volgt er een nieuwe praktijkopdracht. Een stukje theorie van dag 1 wordt herhaald en de deelnemers passen het direct toe tijdens de bijpassende challenge. Jullie gaat verder met het plan. Wie weet het beste resultaat te behalen en wint de meeste opdrachten?

 

De Challenge: The game is on


Na een week volgt er een nieuwe praktijkopdracht. Een stukje theorie van dag 1 wordt herhaald en de deelnemers passen het direct toe tijdens de bijpassende challenge. Jullie gaat verder met het plan. Wie weet het beste resultaat te behalen en wint de meeste opdrachten?

 

Opvolging na de training


De challenge is voorbij, maar de training gaat door. Er volgt een opvolging. De deelnemers ontvangen wekelijks tips & tricks die eveneens direct toepasbaar zijn op de praktijk.

Na deze training weet jij hoe je een nieuwe medewerker zich thuis kan laten voelen bij jouw bedrijf en hoe je op een fijne manier afscheid neemt van medewerkers die weggaan.

Meer weten? Klik op onderstaande button en vraag een kennismakingsgesprek aan. 

 

background zwart.jpeg
review karin.jpeg

Karin van der Horst  Marketing & Communication
FNV Horecabond

“Energiek, interactief, goede balans tussen praktijk en theorie en natuurlijk leerzaam!

 

Wat briljant om daarna de battle uit te voeren, op deze manier móet je aan de slag met wat je geleerd hebt, een hele leuke uitdaging!”

review menno.jpeg

Menno Bruins 
Manager Sportregie

Sportbedrijf Rotterdam

“Door het maatwerk van de LinkedIn Network Battle, werd de training extra relevant voor ons team en de doelstelling. Dankzij de fun-elementen en het enthousiasme van de trainer was dit ook echt een leuk teambuilding moment.

 

Ook na de training, tijdens de battles, was er voldoende begeleiding om de opgedane kennis goed in te zetten in de praktijk. Het leverde de eerste dagen al mooie resultaten op; er zijn 7 nieuwe afspraken gemaakt. Al met al was de LinkedIn Network Battle een goede training die nu al bijdraagt aan onze doelstelling om impact te maken. Ik geef deze training een 9.””

nanda-slikkerveer.jpg

Nanda Slikkerveer  Vestigingsmanager
Jinc

Ik heb de proeftraining bijgewoond en ben heel enthousiast. Zichtbaar als ambassadeur is belangrijk voor mijn werk. Om die reden ben ik ook vrij actief op linkedin. Door deze training heb ik veel nieuwe inzichten gekregen die ik ook zeker ga inzetten. Door de interactie en leuke voorbeelden blijft alles goed hangen.

Deze training heeft mij geënthousiasmeerd om naast mijn werkzaamheden voor JINC ook aan de slag te gaan als trainer bij KantoorBende. 

Reviews

"Pleasure in the job

puts perfection in the work "

Aristoteles

Naamloos-1.png
bottom of page