top of page

Training Vacature Schrijven
Over Werkgeluk

CIRKEL WERKGELUK_Werving.jpg

Alle trainingen van KantoorBende zijn gebaseerd op een fase uit de medewerkersreis binnen jouw bedrijf. Door alle fases van de Cirkel van Werkgeluk te doorlopen werk je op basis van werkgeluk aan een duurzame werkrelatie met nieuwe en bestaande medewerkers. Tijdens deze training werk je aan de tweede fase: het aantrekken van talent op basis van onderscheidend werkgeverschap en werkgeluk. 

Niveau: Mbo, Hbo

Doelgroep: HR medewerkers, recruiters en bedrijfseigenaren

Duur: In overleg (dit is afhankelijk van aantal praktijkopdrachten)

Tijdsinvestering: De training duurt 4 uur inclusief 1 praktijkopdracht. Per opvolgende praktijkopdracht is de tijdsinvestering 2-3 uur

Investering

Locatie training: in overleg

Aantal deelnemers: minimaal 4

Demo
Een KantoorBende training live ervaren?
Bezoek vrijblijvend
onze demodag en
doe mee. 

De training

 

Door het ruime aanbod hebben kandidaten alle ruimte om selectief en kritisch te zijn. De rollen zijn omgedraaid. Jij solliciteert als werkgever bij de kandidaat. In deze training leren we jou en je team hoe je dat doet. Je gaat tijdens de challenge actief aan de slag met een vacature van je eigen bedrijf. Wij helpen je om een vacature te schrijven waarin werkgeluk en onderscheidend werkgeverschap voorop staat. 

Bovendien hangt het algehele werkgeluk binnen je organisatie af van de juiste werving. Trek mensen aan die bij de bedrijfscultuur passen en dezelfde normen & waarden hebben, want mensen die elkaar vertrouwen en zich veilig voelen in een team zijn productiever en innovatiever. 

Iets voor jouw bedrijf?

 

  • Het kost veel tijd om de juiste kandidaten te vinden. Je wil investeren in strategische kennis en creatieve vaardigheden om het juiste talent aan te trekken en de kans op een langdurig werkgeluk te vergoten.
     

  • Je houdt van (inter)actieve trainingen: je gaat tijdens een battle of challenge direct aan de slag met een vacature binnen jouw bedrijf waarvoor je nieuw talent zoekt.
     

  • Door middel van gamification dagen we jullie uit om de leerstof direct toe te passen in de praktijk. Jullie zijn bloedje fanatiek en daarom is dit een leervorm die goed bij het bedrijf past (en ook nog eens heel leuk is).  

 

Programma

 

De training op de eerste dag: luister, leer ennnn actie!
 

Je leert een vacature te schrijven waarmee je solliciteert bij jouw ideale kandidaat. Je gaat aan de slag met de Job Value Proposition (JVP), de kapstok waaraan je jouw gehele inhoud van de vacaturetekst ophangt. Dit is waar 'the magic happens' het zorgt voor aantrekkingskracht en onderscheidend vermogen richting de doelgroep.

De challenge: The game is on!


Na een week volgt er een nieuwe praktijkopdracht (het aantal praktijkopdrachten is in overleg). Theorie uit de training wordt herhaald en de deelnemers passen het direct toe tijdens praktijkopdrachten. Wie weet de tips het beste toe te passen op de Job Value Proposition en de vacatures?

 

Opvolging


De challenge is voorbij, maar de training gaat door. Er volgt een opvolging. De deelnemers ontvangen wekelijks tips & tricks die eveneens direct toepasbaar zijn op de praktijk.

 

Na deze training weet je hoe je solliciteert bij je ideale kandidaat en hoe je de juiste mensen aantrekt die bijdragen aan het gezamenlijke werkgeluk.

Meer weten? Klik op onderstaande button en vraag een kennismakingsgesprek aan. 

background zwart.jpeg
review karin.jpeg

Karin van der Horst  Marketing & Communication
FNV Horecabond

“Energiek, interactief, goede balans tussen praktijk en theorie en natuurlijk leerzaam!

 

Wat briljant om daarna de battle uit te voeren, op deze manier móet je aan de slag met wat je geleerd hebt, een hele leuke uitdaging!”

review menno.jpeg

Menno Bruins 
Manager Sportregie

Sportbedrijf Rotterdam

“Door het maatwerk van de LinkedIn Network Battle, werd de training extra relevant voor ons team en de doelstelling. Dankzij de fun-elementen en het enthousiasme van de trainer was dit ook echt een leuk teambuilding moment.

 

Ook na de training, tijdens de battles, was er voldoende begeleiding om de opgedane kennis goed in te zetten in de praktijk. Het leverde de eerste dagen al mooie resultaten op; er zijn 7 nieuwe afspraken gemaakt. Al met al was de LinkedIn Network Battle een goede training die nu al bijdraagt aan onze doelstelling om impact te maken. Ik geef deze training een 9.””

nanda-slikkerveer.jpg

Nanda Slikkerveer  Vestigingsmanager
Jinc

Ik heb de proeftraining bijgewoond en ben heel enthousiast. Zichtbaar als ambassadeur is belangrijk voor mijn werk. Om die reden ben ik ook vrij actief op linkedin. Door deze training heb ik veel nieuwe inzichten gekregen die ik ook zeker ga inzetten. Door de interactie en leuke voorbeelden blijft alles goed hangen.

Deze training heeft mij geënthousiasmeerd om naast mijn werkzaamheden voor JINC ook aan de slag te gaan als trainer bij KantoorBende. 

Reviews

"Pleasure in the job

puts perfection in the work "

Aristoteles

Naamloos-1.png
bottom of page