top of page

Training Expeditie Werkplezier

Werkgeluk_cirkel_KantoorBende_werkgeluk.jpg

Alle trainingen van KantoorBende zijn gebaseerd op een fase uit de medewerkersreis binnen jouw bedrijf. Door alle fases van de Cirkel van Werkgeluk te doorlopen werk je aan een duurzame werkrelatie met nieuwe en bestaande medewerkers. Deze training is onderdeel van de Cirkel van Werkgeluk. We helpen je het werkplezier van je mensen op de eerste plaats te zetten en te houden met als resultaat meer onderlinge binding en plezier.

Niveau: Mbo+, Hbo

Doelgroep: Medewerkers

Duur: 3-4 uur

Investering

Locatie training: in overleg

Aantal deelnemers: minimaal 10

De training

 

Als jij plezier hebt in je werk, straal je dat uit en voelen je collega’s en familie dat ook. ­Werkplezier werkt aanstekelijk. Daarom ga jij samen met je ­collega’s, aan de slag om de werkdag nog leuker te maken. 

Hoe? Met de training Expeditie Werkplezier. Naja, we noemen het een ­training, maar dat is het eigenlijk niet. We gaan je niks leren, want jij weet zelf het beste wat je plezier en ­energie geeft (en wat niet).  En daar helpen wij van ­KantoorBende een beetje bij, want ­anderen werkplezier ­
b­ezorgen, daar worden wij weer blij van :-)

 

In deze training ga jij samen met je team of collega’s aan de slag met het werkplezier van het team. Samen maak je een plan van aanpak voor de lange termijn. Jullie voeren de dingen door die je altijd al wilde doen en wij geven je de tools en bakken inspiratie om daar nog eens een schepje bovenop te doen.

Deze aanpak visualiseren we op een leuke manier bij jullie in de kantine, zodat het top of mind blijft.

 

Iets voor jouw bedrijf?

 

  • Je wil investeren in de onderlinge binding van je medewerkers. Het werkplezier binnen je team(s) vind je dan ook erg belangrijk.
     

  • Je houdt van (inter)actieve trainingen: je gaat tijdens de training zelf direct aan de slag met het werkgeluk in jouw bedrijf.
     

  • Door middel van gamification dagen we jullie uit om de leerstof direct toe te passen in de praktijk. Jullie zijn bloedje fanatiek en daarom is dit een leervorm die goed bij het bedrijf past (en ook nog eens leuk is).  

 

 

Programma


De training: luister, leer ennnn actie!

 

Al tijdens de training start de expeditie met de eerste praktijkopdracht gericht op de uitwerking van jullie plan. 

Wie bedenkt de beste ideeën en zorgt voor meer onderlinge binding en werkplezier?

 

Opvolging na de training

 

De expeditie is voorbij, maar de training gaat door. We houden contact en geven waar nodig sturing en tips.

Meer weten? Klik op onderstaande button en vraag een kennismakingsgesprek aan. 

background zwart.jpeg
review karin.jpeg

Karin van der Horst  Marketing & Communication
FNV Horecabond

“Energiek, interactief, goede balans tussen praktijk en theorie en natuurlijk leerzaam!

 

Wat briljant om daarna de battle uit te voeren, op deze manier móet je aan de slag met wat je geleerd hebt, een hele leuke uitdaging!”

review menno.jpeg

Menno Bruins 
Manager Sportregie

Sportbedrijf Rotterdam

“Door het maatwerk van de LinkedIn Network Battle, werd de training extra relevant voor ons team en de doelstelling. Dankzij de fun-elementen en het enthousiasme van de trainer was dit ook echt een leuk teambuilding moment.

 

Ook na de training, tijdens de battles, was er voldoende begeleiding om de opgedane kennis goed in te zetten in de praktijk. Het leverde de eerste dagen al mooie resultaten op; er zijn 7 nieuwe afspraken gemaakt. Al met al was de LinkedIn Network Battle een goede training die nu al bijdraagt aan onze doelstelling om impact te maken. Ik geef deze training een 9.””

nanda-slikkerveer.jpg

Nanda Slikkerveer  Vestigingsmanager
Jinc

Ik heb de proeftraining bijgewoond en ben heel enthousiast. Zichtbaar als ambassadeur is belangrijk voor mijn werk. Om die reden ben ik ook vrij actief op linkedin. Door deze training heb ik veel nieuwe inzichten gekregen die ik ook zeker ga inzetten. Door de interactie en leuke voorbeelden blijft alles goed hangen.

Deze training heeft mij geënthousiasmeerd om naast mijn werkzaamheden voor JINC ook aan de slag te gaan als trainer bij KantoorBende. 

Reviews

"Pleasure in the job

puts perfection in the work "

Aristoteles

Naamloos-1.png
bottom of page