top of page

Training Expeditie Werkgeluk

Werkgeluk_cirkel_KantoorBende_werkgeluk.jpg

Alle trainingen van KantoorBende zijn gebaseerd op een fase uit de medewerkersreis binnen jouw bedrijf. Door alle fases van de Cirkel van Werkgeluk te doorlopen werk je aan een duurzame werkrelatie met nieuwe en bestaande medewerkers. Deze training is gericht op de Cirkel van Werkgeluk. We helpen je het werkgeluk van je mensen op de eerste plaats te zetten en te houden met als resultaat loyale medewerkers.

Niveau: Mbo+, Hbo

Doelgroep: HR medewerkers, managers en bedrijfseigenaren of teams

Duur: In overleg (dit is afhankelijk van aantal praktijkopdrachten)

Tijdsinvestering: De training duurt 4 uur inclusief 1 praktijkopdracht. Per opvolgende praktijkopdracht is de tijdsinvestering 2-3 uur

Investering

Locatie training: in overleg

Aantal deelnemers: minimaal 4

De training

 

Als manager heb je voor 70% invloed op de betrokkenheid van je team bij het bedrijf. Jij kunt het verschil maken. Met persoonlijke aandacht, aantrekkelijk werkgeverschap en waardering, stimuleer je het werkgeluk binnen de organisatie. De medewerker staat centraal. Door de verbinding die ontstaat, gedragen mensen zich socialer, werken teams beter samen en ervaren zij meer werkgeluk. Je mensen zijn het visitekaartje van je bedrijf en als zij werkgeluk uitstralen, voelen je collega’s en klanten dat ook. Bedrijven met gelukkige medewerkers zijn populaire werkgevers, hebben een laag verloop en weinig ziekteverzuim. 

 

KantoorBende helpt je met deze training de medewerker op de eerste plaats te zetten en te houden. In deze training gaan jij en je collega’s samen aan de slag met het werkgeluk van het team. Samen maak je een plan van aanpak voor de lange termijn waar de medewerker centraal staat. Je voert de dingen door die je altijd al wilde doen en wij geven je de tools om daar nog eens een schepje bovenop te doen.

 

Iets voor jouw bedrijf?

 

  • Je wil investeren in het behoud en commitment van de medewerkers, zodat de juiste mensen aan boord blijven. Het werkgeluk van elke individuele medewerker vind je dan ook erg belangrijk.
     

  • Je houdt van (inter)actieve trainingen: je gaat tijdens de training zelf direct aan de slag met het werkgeluk in jouw bedrijf.
     

  • Door middel van gamification dagen we jullie uit om de leerstof direct toe te passen in de praktijk. Jullie zijn bloedje fanatiek en daarom is dit een leervorm die goed bij het bedrijf past (en ook nog eens leuk is).  

 

 

Programma


De training: luister, leer ennnn actie!

 

We overstelpen je met inspiratie en tijdens de training leer je allerlei vaardigheden die je helpen om medewerkersgericht te denken en te handelen. Al tijdens de training start de expeditie met de eerste praktijkopdracht gericht op de uitwerking van jouw plan. 

 

Wie weet de kennis het beste toe te passen en zorgt voor gelukkige medewerkers?


Op expeditie

 

Elke week volgt er een nieuwe praktijkopdracht. Een stukje theorie uit de training wordt herhaald en de deelnemers passen het direct toe op de praktijk. Wie zorgt er voor het meeste werkgeluk? 

 

Opvolging na de training

 

De expeditie is voorbij, maar de training gaat door. Er volgt een opvolging. De deelnemers ontvangen wekelijks tips & tricks die ook weer direct toepasbaar zijn op de praktijk.

 

Verhoog de tevredenheid van je medewerkers door werkgeluk op de eerste plaats te zetten en te houden. Na deze training hebben jij en je collega’s de tools om op dezelfde lijn medewerkergericht te denken en te handelen. 

Meer weten? Klik op onderstaande button en vraag een kennismakingsgesprek aan. 

background zwart.jpeg
review karin.jpeg

Karin van der Horst  Marketing & Communication
FNV Horecabond

“Energiek, interactief, goede balans tussen praktijk en theorie en natuurlijk leerzaam!

 

Wat briljant om daarna de battle uit te voeren, op deze manier móet je aan de slag met wat je geleerd hebt, een hele leuke uitdaging!”

review menno.jpeg

Menno Bruins 
Manager Sportregie

Sportbedrijf Rotterdam

“Door het maatwerk van de LinkedIn Network Battle, werd de training extra relevant voor ons team en de doelstelling. Dankzij de fun-elementen en het enthousiasme van de trainer was dit ook echt een leuk teambuilding moment.

 

Ook na de training, tijdens de battles, was er voldoende begeleiding om de opgedane kennis goed in te zetten in de praktijk. Het leverde de eerste dagen al mooie resultaten op; er zijn 7 nieuwe afspraken gemaakt. Al met al was de LinkedIn Network Battle een goede training die nu al bijdraagt aan onze doelstelling om impact te maken. Ik geef deze training een 9.””

nanda-slikkerveer.jpg

Nanda Slikkerveer  Vestigingsmanager
Jinc

Ik heb de proeftraining bijgewoond en ben heel enthousiast. Zichtbaar als ambassadeur is belangrijk voor mijn werk. Om die reden ben ik ook vrij actief op linkedin. Door deze training heb ik veel nieuwe inzichten gekregen die ik ook zeker ga inzetten. Door de interactie en leuke voorbeelden blijft alles goed hangen.

Deze training heeft mij geënthousiasmeerd om naast mijn werkzaamheden voor JINC ook aan de slag te gaan als trainer bij KantoorBende. 

Reviews

"Pleasure in the job

puts perfection in the work "

Aristoteles

Naamloos-1.png
bottom of page