top of page
Gezellig_edited.jpg

Werkgeluk werkt

Met een enorme rugzak aan ervaring in het onderwijs, gastvrijheid en arbeidsmarktcommunicatie, weten we als geen ander hoe we trainingen moeten geven met een groots effect op het werkgeluk binnen een organisatie. Met een gezonde portie creativiteit, harde feiten en inspirerende inzichten, combineren we onze kwaliteitstrainingen met gamification

 

Waarom wij KantoorBende heten?
Als georganiseerde bende strijden wij voor duurzaam werkgeluk
, omdat wij vinden dat iedere medewerker daar recht op heeft.

Hoe we dat doen?

Scroll omlaag om meer over de KantoorBende te lezen of lees

meer over 'wat we doen'.

Anouk.jpg

Anouk Starrenburg
Trainer - Gangmaker

Werkplezier en een positieve vibe op de werkvloer creëren… Laat dat maar aan Anouk over, een passionele trainer in hart en nieren met een scherp oog voor wat werknemers gelukkig maakt.

 

Na een carrière in de Hospitality branche, werkte Anouk van 2010 tot 2021 als opleidingsmanager en heeft verschillende hospitality gelinkte opleidingen ontwikkeld en succesvol in de markt gezet.

Bij hospitality staat de gastbeleving in de klantreis centraal en dit paste Anouk ook toe tijdens het aannemen van nieuwe medewerkers.

“Een prettige werksfeer is niet altijd vanzelfsprekend. Hier moet je met je team doorlopend aan blijven werken, want werkgeluk zorgt voor loyale en betrokken medewerkers die voor je klaar staan en door het vuur gaan voor je. Werkgeluk moet al voelbaar zijn als je komt solliciteren en pas eindigen als een medewerker afscheid neemt om het geluk elders te zoeken. Ik zie deze medewerkersreis als een doorlopend proces. Als je de A-spelers binnen wil houden, moet je daar ook echt de prioriteit leggen. Zorg ervoor dat je medewerkers fan worden en nog belangrijker dat ze fan blijven. Want fans praten over jou en dat is in een krappe arbeidsmarkt als deze heel belangrijk”, aldus Anouk. 

nanda-slikkerveer.jpg

Nanda Slikkerveer
Trainer - Gangmaker

Wil je er zeker van zijn dat de sfeer tijdens de training er vanaf de eerste minuut goed inzit? Dan moet je Nanda hebben! Een enthousiaste, gezellige ras-optimist waarbij het glas altijd halfvol is. 

Nanda daagt mensen graag uit om het beste uit zichzelf te halen; “waar ligt jouw talent en op welke manier kun én wil jij een bijdrage leveren? Ik daag je graag uit om een stukje uit je comfortzone te stappen, zodat je zelf kunt ervaren wat het oplevert”, aldus Nanda. 

In het verleden werkte Nanda voor TUI waar ze het entertainment product ontwikkelde voor zowel kinderen als volwassenen. Daarna maakte ze de stap naar het onderwijs en werkte 11 jaar als opleidingsmanager van een hospitality opleiding waar ze zelf ook lessen verzorgde. Bij JINC  verbindt ze jongeren met een sociaal-economische achterstand met het bedrijfsleven.

“Mijn belangrijkste doel is om de wereld een stukje mooier te maken. Op welke manier kunnen we elkaar versterken?  Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder”. 

Jeanette_.jpg

Jeanette van Horssen
Werkgeluk marketeer

Op een andere manier naar situaties kijken; omdenken, Jeanette doet het graag. Op deze manier ontstond het idee voor KantoorBende dan ook. 

 

"Ik ben al een jaren werkzaam binnen recruitment marketing en employerbranding. Ik kon me enorm irriteren als binnen de zogenaamde candidate journey in de soep liep door processen die niet goed op elkaar zijn afgestemd. Zo verlies je kostbaar talent. Dat kan anders!", aldus Jeanette.
 
“Ontwikkeling is een rode draad in mijn carrière. Ik wil mezelf continu ontwikkelen en volg dan zo vaak als het kan een training. Er is alleen één tegenstrijdigheid: ik ben bijna altijd blij als de training erop zit, zodat ik zelf met de stof aan de slag kan. De hele dag stilzitten en luisteren is niks voor mij. Ik wil leren en het direct ervaren".

 

Dat zette Jeanette aan het denken: Hoe kunnen we trainingen effectiever maken? Didactisch kunstenares Anouk werd aangehaakt en KantoorBende was geboren.
 
Met een loopbaan aan zowel klant als bureauzijde heeft Jeanette ruim 15 jaar marketingervaring opgebouwd. 

 

Jeanette houdt zich achter de schermen bezig met de ontwikkeling en marketing van KantoorBende.

rosa.jpg

Rosa Suikers
Trainer - Gangmaker

Voor originele invalshoeken en een frisse blik mag je bij Rosa aankloppen. Onze krullenbol kijkt vaak dwars door blinde vlekken heen. Hoe? Door (ja, soms confronterende) vragen te stellen op een lieve manier. Enthousiast over van alles en nog wat, maar het meest over taal.

“Ik werd laatst een ‘copywriter deluxe’ genoemd. Wel een rake beschrijving, denk ik nu. Ik ben graag lekker aan het nerden met teksten en vind het fantastisch om mijn kennis en ervaring met anderen te delen. Dat doe ik tijdens de incompany-trainingen van KantoorBende.

Eerder werkte ik jaren als docent Nederlands, waardoor ik nu snel inschat welke invalshoek het beste werkt voor welke doelgroep. Elke training is daarom nét even anders dan de vorige. Met voorbeelden die uit het leven gegrepen zijn, want humor ligt gewoon op de (kantoor)vloer.”

Binnen het team van KantoorBende is zij de taalfanaat, krullenbol en onze creatieve invalshoek deluxe.

 

Disclaimer: bij elke training die Rosa verzorgt, zijn een brede lach en een persoonlijke noot gegarandeerd.

teuntje_edited.jpg

Teuntje van der Aalst
Scherphouder

De laatste jaren werkte Teuntje als marketingconsulent bij o.a. Springbok waar ze fulltime branding- en positioneringsstrategieën maakte voor grote A-merk bedrijven zoals Albert Heijn. Op dit moment werkt ze ook voor TUI als Senior CRM manager.

We kennen Teuntje van haar tijd toen ze nog opleidingprogramma's maakte en zelf ook voor de klas stond. Deze indrukwekkende bak aan ervaring en haar strategische aanpak zet ze in tijdens het kwaliteitsmanagement van de trainingen van KantoorBende. Haar ontzettend scherpe humor en fijne persoonlijkheid maken het een feest om met haar samen te werken.

Annemiek.jpg

Annemiek Dekkers
Trainer - Gangmaker

Annemiek ademt hospitality. Al vanaf 1996 werkt Annemiek in de vrijetijdsbranche, waar je de koplopers op het gebied van hospitality vindt. Bij hospitality staat de gastbeleving in de klantreis centraal en dit passen we bij KantoorBende volop toe tijdens de trainingen over werkgeluk.

 

Ze werkte als projectmanager B2C en B2B onder andere bij Djöser, Stayokay en GI Travel (MICE).

Deze rugzak vol ervaring past ze toe in haar trainingen; “Ik geef hospitality gerelateerde vakken op Mbo en Hbo niveau en leid daarnaast ‘reisfanaten’ op tot zelfstandige travel consultants.

 

Ik vind het ontzettend leuk om voor groepen te staan. Ik praat graag en als ik dat op een nuttige manier kan doen, word ik daar blij van ;-)”, lacht Annemiek.

“Waarom hospitality me zo aantrekt? Het kost helemaal niets om gastvrij te zijn. Toch maak je mensen er ontzettend blij mee. Het kan zo simpel zijn als een handgeschreven kaartje op iemand zijn bureau leggen. Het lijkt zo voor de hand liggend, toch moeten de meeste mensen het eerst horen. Ik vind het mooi als mensen dit dankzij de training in zichzelf kunnen vinden. Te gek dat ik dit bij KantoorBende kan doen. We gaan er een leuke bende van maken!”.

RuudManders-1.png

Ruud Manders
Sfeermaker

Het vermaken van mensen zit Ruud in het bloed. Ruud is super creatief, maakt theater en organiseert regelmatig succesvolle evenementen zoals ‘Het Dorp van Sinterklaas’.

 

“Het is een uitlaatklep. Ik vind het belangrijk dat mensen plezier hebben, ze te verbinden en dat met lokale krachten te doen", aldus Ruud.

 

"De trainingen van Kantoorbende geven een leuke, creatieve swing aan de werkdag, wat leidt tot een extra leuke werksfeer. Op
korte- en lange termijn is dat goed voor de productiviteit en het geeft mensen een positieve energie waar ik zelf ook blij van word”.

De KantoorBende

Naamloos-1.png
bottom of page