top of page

De LinkedIn Network Battle

LOYALITEITSCIRKEL WERKGELUK_Employer Branding_merkambassadeurs.jpg

Alle trainingen van KantoorBende zijn gebaseerd op een fase uit de medewerkersreis binnen jouw bedrijf. Door alle fases van de Cirkel van Werkgeluk te doorlopen werk je aan een duurzame werkrelatie met nieuwe en bestaande medewerkers. Als zij werkgeluk uitstralen, voelen je collega’s en klanten dat ook. Tijdens deze training werken we aan je imago onder potentiële medewerkers en klanten door gelukkige (loyale) medewerkers aan het woord te laten. Creëer een netwerk aan fans op LinkedIn, je merkambassadeurs. 

Niveau: Hbo

Doelgroep: Alle medewerkers

Duur: In overleg (dit is afhankelijk van aantal praktijkopdrachten)

Tijdsinvestering: De training duurt 4 uur inclusief 1 praktijkopdracht

Investering

Locatie training: in overleg

Aantal deelnemers: minimaal 8 

De training

 

Een bericht geplaatst door een medewerker heeft gemiddeld 200% meer bereik op dan content geplaatst door een bedrijfspagina. Moet je eens voorstellen wat er gebeurt als je medewerkers vanuit enthousiasme berichten plaatsen over hun werk? Goede mond-tot-mond-reclame leidt tot merkambassadeurs, mensen die klant bij je willen worden én mensen die graag bij je willen komen werken. Laat enthousiaste medewerkers aan het woord en creëer merkambassadeurs onder potentiële kandidaten en klanten. 

 

Tijdens deze training communiceren we deze vorm van werkgeluk op een authentieke manier naar buiten. We overladen de deelnemers met inspiratie, feiten, effectieve tips & tricks en een handig model om met vertrouwen tot een goed LinkedIn bericht te komen. Alle opgedane kennis wordt direct toegepast in de praktijk tijdens een spannende battle. Welk team weet met deze kennis het beste resultaat te behalen en wint de battle?

Wat is de marketingdoelstelling van jouw bedrijf? Wij zorgen ervoor dat deze training hier helemaal op aansluit. In het voortraject stemmen we jouw doelstelling af en passen de opdrachten hierop aan.

 

Iets voor jouw bedrijf?
 

  • Je wil merkambassadeurs onder potentiële kandidaten en klanten. Om dit te bereiken ben je bereid te investeren in strategische kennis en creatieve vaardigheden.
     

  • Je houdt van (inter)actieve trainingen: je gaat direct aan de slag met het maken van een LinkedIn bericht.
     

  • Door middel van gamification dagen we jullie uit om de leerstof direct toe te passen in de praktijk. Jullie zijn bloedje fanatiek en daarom is dit een leervorm die goed bij het bedrijf past (en ook nog eens leuk is).  

 

Programma

 

De training: luister, leer ennnn actie!


Tijdens de training op de eerste dag leer je de basis-skills om LinkedIn te rocken. Natuurlijk kijken we ook naar je persoonlijke profiel. Vervolgens worden de deelnemers verdeeld in teams en start de battle met de eerste praktijkopdracht.

Welk team weet de kennis van de training het beste toe te passen in de praktijk en LinkedIn-gebruikers te enthousiasmeren? De LinkedIn Network Battle is gestart!

 

Opvolging na de training

 

De battle is voorbij, maar de training gaat door. Er volgt een opvolging. De deelnemers ontvangen 4 weken lang LinkedIn tips & tricks die direct toepasbaar zijn op de praktijk.


Na deze training durven de medewerkers zelf LinkedIn berichten te plaatsen. Ze weten op welke manieren zij het beste naar buiten kunnen communiceren en anderen te enthousiasmeren voor het bedrijf.

Meer weten? Klik op onderstaande button en vraag een kennismakingsgesprek aan. 

background zwart.jpeg
review karin.jpeg

Karin van der Horst  Marketing & Communication
FNV Horecabond

“Energiek, interactief, goede balans tussen praktijk en theorie en natuurlijk leerzaam!

 

Wat briljant om daarna de battle uit te voeren, op deze manier móet je aan de slag met wat je geleerd hebt, een hele leuke uitdaging!”

review menno.jpeg

Menno Bruins 
Manager Sportregie

Sportbedrijf Rotterdam

“Door het maatwerk van de LinkedIn Network Battle, werd de training extra relevant voor ons team en de doelstelling. Dankzij de fun-elementen en het enthousiasme van de trainer was dit ook echt een leuk teambuilding moment.

 

Ook na de training, tijdens de battles, was er voldoende begeleiding om de opgedane kennis goed in te zetten in de praktijk. Het leverde de eerste dagen al mooie resultaten op; er zijn 7 nieuwe afspraken gemaakt. Al met al was de LinkedIn Network Battle een goede training die nu al bijdraagt aan onze doelstelling om impact te maken. Ik geef deze training een 9.””

nanda-slikkerveer.jpg

Nanda Slikkerveer  Vestigingsmanager
Jinc

Ik heb de proeftraining bijgewoond en ben heel enthousiast. Zichtbaar als ambassadeur is belangrijk voor mijn werk. Om die reden ben ik ook vrij actief op linkedin. Door deze training heb ik veel nieuwe inzichten gekregen die ik ook zeker ga inzetten. Door de interactie en leuke voorbeelden blijft alles goed hangen.

Deze training heeft mij geënthousiasmeerd om naast mijn werkzaamheden voor JINC ook aan de slag te gaan als trainer bij KantoorBende. 

Reviews

"Pleasure in the job

puts perfection in the work "

Aristoteles

Naamloos-1.png
bottom of page