top of page

Training Candidate Experience Challenge

Werkgeluk_cirkel_KantoorBende_selectie.jpg

Alle trainingen van KantoorBende zijn gebaseerd op een fase uit de medewerkersreis binnen jouw bedrijf. Door alle fases van de Cirkel van Werkgeluk te doorlopen werk je aan een duurzame werkrelatie met nieuwe en bestaande medewerkers. Tijdens deze training werk je aan de derde fase: maak kandidaten fan van je bedrijf en houd ze aangehaakt tijdens het gehele selectieproces.

Niveau: Mbo+, Hbo

Doelgroep: HR medewerkers, recruiters en bedrijfseigenaren

Duur: In overleg (dit is afhankelijk van aantal praktijkopdrachten)

Tijdsinvestering: De training duurt 4 uur inclusief 1 praktijkopdracht. Per opvolgende praktijkopdracht is de tijdsinvestering 2-3 uur

Investering 

Locatie training: in overleg

Aantal deelnemers: minimaal 8 

De training

Yes! Een interessante kandidaat toont interesse in jullie bedrijf. Je wil dat deze kandidaat aangehaakt blijft, maar in de praktijk lukt dat niet altijd. Misschien verloopt de overdracht tussen de afdelingen niet helemaal vlekkeloos of heeft de kandidaat meerdere lijntjes lopen met andere mogelijke werkgevers. Zodra diegene zich niet gewaardeerd of gezien voelt, haak hij af. Dat kan anders. 

 

In deze training leer je hoe je van alle contactpunten van het werving- en selectieproces een fijne en persoonlijke ervaring maakt, zodat kandidaten aangehaakt blijven. Dit omvat alle mogelijke scenario’s van het gehele sollicitatieproces. Nieuwe medewerkers starten met het gevoel alsof ze in een warm bad terecht gekomen zijn en kandidaten die het (dit keer) niet geworden zijn, blijven fan.

 

Iets voor jouw bedrijf?

 

  • Je wil de werving- en selectieprocedure omzetten naar een fijne ervaring. We rollen de figuurlijke rode loper uit, zodat talent fan wordt en aan boord blijft.
     

  • Je houdt van actieve trainingen: je gaat direct aan de slag met het verbeteren van het werving- en selectieprocedure-traject.
     

  • Door middel van gamification dagen we jullie uit om de leerstof direct toe te passen in de praktijk. Jullie zijn bloedje fanatiek en daarom is dit een leervorm die goed bij het bedrijf past (en ook nog eens leuk is). 

 

 

Programma


De training: luister, leer ennnn actie!

 

Tijdens de training overstelpen we je met inspiratie dat je aan het denken zet en leer je allerlei vaardigheden die je helpen om de ‘candidate experience’ in het werving- en selectieprocedure te verbeteren. Al tijdens de training krijg je de eerste opdracht die je alleen of in teamverband gaat uitvoeren. Wie weet de kennis het beste toe te passen en zorgt voor een warm bad?

 

De Challenge: The game is on!

 

Na een week volgt er een nieuwe praktijkopdracht. Je gaat verder met de ‘candidate experience’. Een stukje theorie uit de training wordt herhaald en de deelnemers passen het direct toe tijdens de bijpassende challenge. Wie weet het beste resultaat te behalen en wint de meeste opdrachten?

 

Na de training: opvolging

 

De challenge is voorbij, maar de training gaat door. Er volgt een opvolging. De deelnemers ontvangen wekelijks tips & tricks die eveneens direct toepasbaar zijn op de praktijk.

Na deze training weet jij hoe je van alle mogelijke scenario's binnen het wervings- en selectietraject een prettige ervaring kunt maken voor de kandidaten. Kandidaten blijven aangehaakt en worden fan van je bedrijf.

Meer weten? Klik op onderstaande button en vraag een kennismakingsgesprek aan. 

 

background zwart.jpeg
review karin.jpeg

Karin van der Horst  Marketing & Communication
FNV Horecabond

“Energiek, interactief, goede balans tussen praktijk en theorie en natuurlijk leerzaam!

 

Wat briljant om daarna de battle uit te voeren, op deze manier móet je aan de slag met wat je geleerd hebt, een hele leuke uitdaging!”

review menno.jpeg

Menno Bruins 
Manager Sportregie

Sportbedrijf Rotterdam

“Door het maatwerk van de LinkedIn Network Battle, werd de training extra relevant voor ons team en de doelstelling. Dankzij de fun-elementen en het enthousiasme van de trainer was dit ook echt een leuk teambuilding moment.

 

Ook na de training, tijdens de battles, was er voldoende begeleiding om de opgedane kennis goed in te zetten in de praktijk. Het leverde de eerste dagen al mooie resultaten op; er zijn 7 nieuwe afspraken gemaakt. Al met al was de LinkedIn Network Battle een goede training die nu al bijdraagt aan onze doelstelling om impact te maken. Ik geef deze training een 9.””

nanda-slikkerveer.jpg

Nanda Slikkerveer  Vestigingsmanager
Jinc

Ik heb de proeftraining bijgewoond en ben heel enthousiast. Zichtbaar als ambassadeur is belangrijk voor mijn werk. Om die reden ben ik ook vrij actief op linkedin. Door deze training heb ik veel nieuwe inzichten gekregen die ik ook zeker ga inzetten. Door de interactie en leuke voorbeelden blijft alles goed hangen.

Deze training heeft mij geënthousiasmeerd om naast mijn werkzaamheden voor JINC ook aan de slag te gaan als trainer bij KantoorBende. 

Reviews

"Pleasure in the job

puts perfection in the work "

Aristoteles

Naamloos-1.png
bottom of page